Povijest Lipovice

U 50 godina postojanja, generacije i generacije stručnjaka utkale su svoja znanja, predan rad i entuzijazam u ime LIPOVICA - tvornicu aluminijskih lijevanih radijatora i odljevaka u tlačnom i kokilnom lijevu.

Misija i vizija

"Svijet se danas okreće tolikom brzinom da čovjeka koji kaže da se nešto ne može učiniti, obično prekine netko tko to već čini" - Norman Vincent  Peale

Certifikati

Naša tvrtka je nositelj nekoliko međunarodnih  certifikata koji potvrđuju uspješnost sustava osiguranja kvalitete naših proizvoda i usluga, zaštite okoliša, zaštite i sigurnosti naših zaposlenika, vanjskih suradnika i svih posjetitelja

O NAMA

Povijest Lipovice

Tvornica Lipovica osnovana je davne 1968. godine. 1972. razvijen je radijator pod imenom EKONOMIK te time započinje i serijska proizvodnja radijatora. 80-ih godina prošlog stoljeća, Lipovica postaje druga tvornica u Europi po proizvodnji lijevanih aluminijskih radijatora, a 1989. doseže proizvodnju od čak 4.000.000 članaka godišnje.

Ne zaustavljajući se na dosegnutim uspjesima, naši stručnjaci nastavili su raditi na razvoju novih modela radijatora. Prvi članci estetski oblikovane linije radijatora Solar na tržištu su se pojavili 1994.godine, kao rezultat pažljivog istraživanja želja i potreba kupaca.

2005. godine, razvijena je i treća generacija Lipovica radijatora - radijator Orion koji svojim karakteristikama nastavlja tradiciju svojih prethodnika. Izuzetnog dizajna, estetski i tehnički usavršen, u svaki prostor unosi obilje topline i stila.

2015. na tržište je plasiran Plano, radijator modernog dizajna koji se lako čisti i održava, pogodan za sve prostore s visokim higijenskim standardima. Radijator ravnih i zatvorenih linija, u Vaš prostor unosi dašak elegancije.

Ukoliko težite kvaliteti, dugotrajnosti, besprijekornosti, vrhunskoj usluzi proizvođača i funkcionalnosti, obratite nam se s povjerenjem – LIPOVICA radijatori udovoljit će svim postavljenim zahtjevima.

 
 

 

 

O NAMA

Misija i vizija

Nemoguće pretvaramo u moguće već 50 godina. Misija Lipovice je pružiti najbolje iskustvo svojim korisnicima uz nastojanje da ostanemo što neprimjetniji u okolišu.

Naše djelovanje je proizvodnja i isporuka visokokvalitetnih radijatora i proizvoda uz poštivanje ekoloških normi koji osvajaju povjerenje klijenata i potrošača. Rješavamo potrebe kupaca koje proizlaze iz najnovijih trendova u korištenju obnovljivih izvora energije uz poštivanje održivog razvoja društvene zajednice.

Gradimo, razvijamo i unaprijeđujemo dugoročne odnose s našim klijentima.

Tvrtka stvara nove vrijednosti neprestanim ulaganjem u nove tehnologije, prepoznavanjem novih poslovnih mogućnosti i postavljanjem tržišnih trendova.

Temelj uspjeha naše tvrtke su naši zaposlenici.

O NAMA

Certifikati

ISO je međunarodna organizacija za normizaciju (International Organization for Standardization), a ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 su međunarodni standardi kojima se propisuje način upravljanja kvalitetom gotovog proizvoda ili usluge, odnosno način upravljanja okolišem.

 • ISO 9001:2015 za sustav upravljanja kvalitetom
 • ISO 14001:2015 za sustav upravljanja okolišem
 • ISO 45001:2018 za sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu
 • IATF 16949:2016 za sustav upravljanja kvalitetom u automobilskoj industriji

Osnovni ciljevi integriranog sustava upravljanja su:

 • povećanje kvalitete proizvoda i/ili usluga
 • povećanje zadovoljstva korisnika
 • povećanje zadovoljstva zaposlenika
 • unapređenje postojeće organizacije rada
 • povećanje učinkovitosti i rad uz stalan napredak
 • uspostava preventivnog sustava
 • zaštita zdravlja i sigurnosti na radu
 • zaštita okoliša sprječavanjem ili ublažavanjem štetnih utjecaja na okoliš, itd

Navedene certifikate izdaje nezavisno, za to ovlašteno tijelo koje izvršava cijeli niz kontrolnih pregleda (audita) kako bi se utvrdila ispravnost funkcioniranja sustava osiguranja kvalitete u Lipovici d.o.o. U svakom od tih pregleda potvrđeno je da će kupac naših proizvoda ili usluga dobiti proizvod ili uslugu ujednačene i vrhunske, propisane kvalitete.